Parchetar - Montaj parchet
Parchet, Montaj parchet, Lac Parchet


Infiintata in 2000, firma Profesional Construct a patruns cu pasi repezi spre un progress cu orizonturi foarte largi. Chiar daca suntem tineri, avem un palmares destul de variat, oferindu-le clientilor nostri siguranta, increderea si rafinamentul in tot ceea ce creem. Ne-am luat obligativitatea de a face ca serviciile pe care le oferim sa fie cat mai bune, sa colaboram cu cele mai de succes firme in vederea realizarii celor mai avansate tehnologii in materie de raschetat si sa lucram cu cele mai calitative produse , iar parchetul, scarile, pergolele, glafurile sa arate impecabil si sa dureze cat mai mult.

Cu o echipa tanara, dar foarte instruita la seminariile de specialitate BONA, dau lucrarilor noastre un aspect si o calitate net superioara concurentei.Pregatirea spatiului de lucru necesita o mare raspundere, de aceea optam pe normele ce tin de duritatea si siguranta lemnului, lucrand cu cele mai performante aparate de testare a umiditatii din aer si suport (sapa, lemn), iar importanta acestui teste este de mare valoare pentru garantarea durabilitatii parchetului dumneavoastra.

Montarea si raschetarea, paluxarea si eventual baituirea lemnului se face dupa cele mai riguroase strategii de constatare.

Firma isi alege dreptul de a-si selecta clientela.

Oferta noastra include: Parchet, Parchet Lemn Masiv, Montaj Parchet, Lac Parchet, Grunduri Parchet, Adezivi Bona, Scari interioare din lemn, Parchetar, Montaj Scari, Masini Slefuit Parchet, Produse intretinere parchet, Vanzare Parchet.

Vanzare parchet

Firma noastra comercializeaza parchet lemn masiv, parchet de bambus, parchet stejar, parchet merbau si nu numai.

Lacuri, grunduri

Lacuri parchet. Calitatea produselor Bona au facut din Profesional Construct un punct de reper pe piata autohtona. Lac parchet.

Montaj parchet

Parchetar montaj parchet. Cu un portofoliu de peste 250 de lucrari, Profesional Construct aduce plus de valoare locuintei dumneavoastra.