Parchetar - Montaj parchet
Montaj parchet, Oferta Montaj parchet

Fiecare mester parchetar profesionist al nostru foloseste pentru montaj parchet scule specializate si adezivi speciali pentru lipire.

Mesterul parchetar este muncitorul din constructii-montaj a carui activitate se compune din montarea pardoselilor de lemn (dusumele de scandura, parchet de diferite esente, parchet laminat), raschetarea si intretinerea acestuia.

Printre activitatile pe care le desfasoara unui mester parchetar se regasesc urmatoarele:
- citeste si interpreteaza planurile de executie si cele de detaliu pentru executarea lucrarilor in conformitate cu proiectul de executie;
- efectueaza calcule matematice simple de apreciere a necesarului de materiale pentru executarea lucrarilor de dulgherie/tamplarie;
- masoara si traseaza amplasamentul lucrarilor de dulgherie/tamplarie in conformitate cu proiectul de executie si normativele in vigoare;
o pregateste cu atentie instrumentele de trasare, corespunzatoare tipului de lecrare;
o traseaza corect axele de referinta ale constructiei, in functie de forma si dimensiunile incaperii;
o traseaza linia de cota a pardoselii in conformitate cu planul.
- organizeaza si curata propriul loc de munca pentru desfasurarea activitatii;
- efectueaza montarea pardoselii:
o alege materialele pentru montarea pardoselii, materiale de calitate si in cantitate suficienta pentru efectuarea lucrarii;
o transporta materialele la punctul de lucru;
o efectueaza montaera parchetului.
- la finalul lucrarii, parchetarul verifica ca lucrarea sa fie in conformitate cu proiectul de executie si remediaza eventualele defectiuni aparure astfel incat lucrarile executate sa corespunda cu proiectul de executie:
o verifica calitatea montajului;
o verifica orizontalitatea si cota pardoselii in raport cu planul incaperii;
o verifica corectitudinea imbinarii elementelor de pardoseala (scandura, parchet masiv, parchet laminat) in conformitate cu procedura de control.

Pe langa gama foarte variata de produse pe care vi le punem la dispozitie, Servicii Parchet ofera servicii profesionale complete, de la vanzare si livrare pana la montarea parcehtului si intretinerea acestora. Accesoriile folosite pentru montaj parchet sunt de cea mai buna calitate.

Fixarea parchetului se face corespunzator cu scule specializate pentru montaj parchet, iar parchetul este lipit cu adezivi speciali.

Vanzare parchet

Firma noastra comercializeaza parchet lemn masiv, parchet de bambus, parchet stejar, parchet merbau si nu numai.

Lacuri, grunduri

Lacuri parchet. Calitatea produselor Bona au facut din Profesional Construct un punct de reper pe piata autohtona. Lac parchet.

Montaj parchet

Parchetar montaj parchet. Cu un portofoliu de peste 250 de lucrari, Profesional Construct aduce plus de valoare locuintei dumneavoastra.