Parchetar - Montaj parchet

Montajul

Cu cat montajul, slefuirea si finisajul parchetului dumneavoastra nou sau raschetat sunt mai bine realizate, cu atat aceasta va arata mai bine si va avea o viata mai lunga. Serviciile noastre sunt impartite in sectiuni individuale de montaj, slefuire si finisaj.


Mai jos sunt prezentate cateva reguli pe care le-am observat in timpul montajului pardoselilor din lemn:

Aclimatizarea

Pardoselile din lemn sunt, de obicei, uscate la cuptor pana la o umiditate de 10-15%. Este important sa i se permita lemnului sa se adapteze la nivelul de umiditate din aer inainte de montaj, deoarece acest lucru va ajuta la evitarea problemelor care ar putea fi cauzate de umflarea sau contractia acestuia.

Ventilatie adecvata pe sub pardoseala

Ventilatia de sub pardoseala este probabil cel mai important factor care contribuie fie la succesul montajului, fie la esec. Umiditatea excesiva de sub pardoseala poate fi cauzata de insuficienta ventilatiei sau de conditiile de umiditate ale solului datorate unui drenaj necorespunzator. Aceste conditii conduc la umflarea pardoselii si eventual chiar la degradarea acesteia si aparitia mucegaiului in casa. Exista putine beneficii in furnizarea unei excelente ventilatii in conditiile in care zona sub pardoseala ramane umeda din cauza drenajului slab sau a infiltratiilor. Drenajul trebuie imbunatatit in cazul in care exista indicii ale umezelii persistente.

Podele din beton si nivelul de umiditate

Atunci cand montam pardoseli din lemn direct pe o podea de beton, este foarte important ca betonul sa fie uscat pana la punctul in care nici o cantitate de umezeala sa nu fie preluata de parchet.

Evitarea monatjului in conditii meteorologice extreme

Perioadele ploioase sau caniculare dinaintea montajului vor influenta umiditatea lemnului. De aceea se recomanda efectuarea montajului in conditii normale de temperatura pentru putea preveni problemele ulterioare de umflare sau de contractie a parchetului.

Uscarea podelei

Acolo unde este posibil, evitati montajul pana ce meseriasul nu a uscat complet suprafata. Daca acest lucru nu este posibil, o alternativa ar fi sa asezati placile de parchet cu fata in jos pe podea si sa le acoperiti cu folie de polietilena pana cand suprafata este complet uscata.

Slefuirea si finisarea

Dupa ce slefuirea este completa, podeaua se aspra sau se matura si se cerceteaza cu atentie de zgarieturi si de ondulari, deoarece acestea vor fi evidentiale de invelisul de finisare

Pasi montare parchet:
1. MONTAJUL PARCHETULUI: oferta Montaj Parchet
2. Finisajul
3. Slefuirea Parchetului: oferta Masini Slefuit Parchet
4. Lacuirea Parchetului: oferta Lac Parchet
5. Intretinerea Parchetului: oferta Produse intretinere parchetOferta noastra include: Parchet, Parchet Lemn Masiv, Montaj Parchet, Lac Parchet, Grunduri Parchet, Adezivi Bona, Scari interioare din lemn, Parchetar, Montaj Scari, Masini Slefuit Parchet, Produse intretinere parchet, Vanzare Parchet.Vanzare parchet

Firma noastra comercializeaza parchet lemn masiv, parchet de bambus, parchet stejar, parchet merbau si nu numai.

Lacuri, grunduri

Lacuri parchet. Calitatea produselor Bona au facut din Profesional Construct un punct de reper pe piata autohtona. Lac parchet.

Montaj parchet

Parchetar montaj parchet. Cu un portofoliu de peste 250 de lucrari, Profesional Construct aduce plus de valoare locuintei dumneavoastra.